Waarom Smartfee

Waarom Hypotheekadvies via Smartfee?

Smartfee is een onafhankelijk financieel & hypotheekadvieskantoor. In 2011 introduceerde Smartfee als eerste en als enige de hypotheekproducten van de Duitse Volksbank Hypotheek met lage hypotheekrente. Samen met de Volksbank Emmerich Rees en de VR-Bank Westmünsterland bieden wij deze aantrekkelijke hypotheek aan de Nederlandse consument. Daarnaast biedt Smartfee nagenoeg alle Nederlandse hypotheekaanbieders aan. Zo kunnen wij u altijd een op maat gesneden hypotheekadvies geven. Creatief en persoonlijk maatwerk. Smartfee biedt hypotheken en hypotheek gerelateerde producten voor iedereen. Of u nu een gezin heeft, alleenstaand bent, een starter, een Expat, een senioor of een oversluiter, er is voor u altijd een hypotheekadvies op maat.

Erkend financieel adviesbureau

Er zijn veel verschillende soorten hypotheken. Er is een hypotheek voor iedereen. Smartfee is ook gespecialiseerd in hypotheken voor Expats. En biedt ook een overlijdensrisicoverzekering. Daarnaast kunnen wij u begeleiden met een taxatie-aanvraag. En kunnen wij bij een woonlastenverzekering adviseren, dat ontzorgd! Wilt u meer weten over sparen en beleggen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Smartfee is een erkend financieel adviesbureau en beschikt over alle juist vergunningen. Velen gingen u al voor. Betrouwbaar en deskundig. Wij werken integer en transparant.

Eerlijk en transparant hypotheekadvies

Smartfee is een no nonsens bedrijf en werkt eerlijk en transparant. Met inmiddels 25 jaar ervaring als hypotheekadviseur weet Corné waar hij het beste product kan kiezen, passend bij ieders persoonlijke situatie. Als erkend financieel adviseur kijkt hij niet alleen naar het hypotheek product maar naar het gehele plaatje. Dus niet alleen een advies over hypotheken maar ook over alle andere aanverwante zaken die invloed hebben op de financiële situatie in zijn geheel. De drempel om dit zelf te ondervinden is laag, een eerste adviesgesprek is altijd gratis

Corné Leenaars

Corné Leenaars
Directeur / Erkend Hypotheek & Financieel Adviseur

Nina

Nina Vertkas
Erkend Hypotheek & Financieel Adviseur

Belangrijke informatie m.b.t. het Corona-virus - meer →
+