Netwerken is net werken

BNI Aan De Vecht Smartfee

Sinterklaas is weer in het land. De start van een hectische, maar vaak oh zo gezellige Decembermaand. Vaak ook de maand waarin men begint te reflecteren op het afgelopen jaar en plannen maakt voor het jaar dan komen gaat. Een activiteit die ik zeker door wil zetten is mijn lidmaatschap aan BNI Aan de Vecht . Ik had nooit gedacht dat ik vol energie, enthousiasme en goede moed elke vrijdag zou aanschuiven voor een ontbijt om 6.45 uur. De geweldige ontvangst en het goede ontbijt bij Le Brasseur helpen hier enorm bij. Elke week word ik uitgedaagd om een goede 1-minuut pitch te geven, deze ochtend zelfs geïnspireerd op de goedheiligman. In een informele sfeer is men vooral bezig te kijken naar wat je kan brengen, niet naar wat je kan halen. Deze spirit leidt vanzelf tot mooie leads, samenwerkingen en contacten.  Als eerste heb ik hier mijn kantoorgenoot Richard van Schaijk ontmoet en ben ik verzekerd van een prettige aanvulling op kantoor.  En zo heb ik al een aantal malen mogen samenwerken met Dina, die met Dina Verkoopt een geheel vernieuwende en verfrissende kijk heeft op de makelaardij. Voor grotere projecten heb ik mij laten inspireren door Frank Zwetsloot die met Vireo Vastgoed al heel veel locaties tot ontwikkeling heeft gebracht.

BNI Aan de Vecht

Dit is slechts een greep uit de gezellige, effectieve, inspirerende club die niet alleen voor mijn beroepsgroep maar voor mensen uit alle branches werkt.