De werkwijze van Smartfee in verband met het Corona-virus

Wij geven u hierbij een update van hoe de situatie is bij Smartfee in deze tijd van Corona.

Uiteraard hanteren wij de adviezen van het RIVM nauwlettend om besmetting van onze bezoekers te voorkomen. Dat betekent dat wij onze eigen gezondheid streng in de gaten houden. Wij komen alleen naar kantoor zolang wij klachtenvrij zijn. Ook ontvangen wij geen bezoek met (milde) klachten. Indien het bij u mogelijk is, kunnen wij de afspraak ook via de telefoon, Skype of Facetime plannen. Als u op bezoek komt schudden wij u niet de hand en houden wij de geadviseerde afstand van 1,5 meter in acht. En ten overvloede, wij wassen regelmatig onze handen en eventueel niezen doen wij in onze elleboog.

Wij zullen ook steeds met u overleggen waar u zich goed bij voelt. Wij overleggen met u hoe om te gaan met het tekenen van offertes en het passeren van de hypotheekakte bij de notaris. Onder deze omstandigheden werken veel mensen thuis, ook medewerkers van banken en andere geldverstrekkers. Dit kan tot gevolg hebben dat de wachttijden en verwerkingstijden langer zijn dan u gewend bent. Wij hebben goede ingangen bij banken zodat aanvragen zo snel als mogelijk afgehandeld kunnen worden. Wacht niet te lang met uw vragen, wij kunnen uw vragen snel beantwoorden en meer duidelijkheid geven in deze tijd.

Wij leven in een bijzonder gezonde economie

Dit stelt de regering in staat individuele mensen, ZZP’ers en (kleine) bedrijven bij te staan in deze onvoorspelbare en moeilijke tijd. Dat geeft ook hoop en een stuk zekerheid. Wij kunnen ons daarom voorstellen dat u graag verder gaat met plannen. Smartfee helpt daar graag bij. Wij leggen u graag uit wat deze situatie betekent voor uw financiële planning. Het creatief, persoonlijk advies op maat blijft evenals onze missie, Uw geldzaken goed geregeld.

Wij zijn ook in deze lastige tijden graag uw steun als het gaat om uw financiële zaken. Wij proberen u ook nu zo goed als mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn in dagelijks contact met alle geldverstrekkers en wij zetten alles op alles om u te blijven helpen. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan nog steeds met veel plezier voor u klaar!

Wij wensen u veel sterkte en gezondheid en hopen dat wij met elkaar zo goed als mogelijk uit deze situatie komen.

Met vriendelijke groeten,

Corné Leenaars
Nina Vertkas
Team Smartfee.nl

Bekijk onze actuele blogposts m.b.t. COVID-19