Duitse VOLKSBANK Hypotheeksmartfee.nl

Smartfee.nl werkt samen met de Volksbank Emmerich Rees  en de VR-Bank Westmünsterland eG  en biedt aan in heel Nederland:
                                                    De Duitse Volksbank Hypotheek.
De belangrijkste kenmerken van de Volksbank hypotheek:

 1. Twee rente periodes: 5  jaar vast en  10 jaar vast.
 2. Hypotheken van 75.000 tot 500.000 Euro.   
 3. Aflossen in 30 jaar door middel van  annuïteit of  lineaire hypotheek.
 4. Hypotheek tot maximaal 75% van de marktwaarde.
 5. Verkrijgbaar voor alle 1e eigen woningen in Nederland.
 6. Financiering op basis van loondienst inkomen (vast contract) of pensioen inkomen.
 7. Huurinkomsten uit reguliere verhuurpanden in combinatie met loondienst of pensioen  
 8. Boetevrij aflossen : 10 procent van de oorspronkelijke hoofdsom per kalenderjaar 
 9. Inkomen vanuit buiten EU geen bezwaar


Maak een afspraak !! Ook wanneer u niet aan de eisen van de Volkbank voldoet kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.   

Het is belangrijk om te realiseren dat je een hypotheek aangaat met een Duitse bank. Dit betekent dat er een aantal verschillen zijn met Nederlandse hypotheekverstrekkers. De Volksbank verstrekt bijvoorbeeld alleen offertes wanneer zij alle relevante stukken ontvangen hebben. Op deze manier kan de Volksbank jou de beste en meest passende offerte aanbieden.  

Het acceptatieproces verloopt bij de Volksbank dus anders dan je tot nu toe misschien gewend bent. 
Hierdoor weet je direct of je er voor in aanmerking komt! 
Geïnteresseerd?  Bel ons of neem vrijblijvend contact op met een van onze financiële adviseurs

Volksbank Emmerich-Rees eG
Volksbank
Emmerich-Rees eG
VR-Bank Westmünsterland eG
VR-Bank
Westmünsterland eG

 

 • Hypotheekrente onder vuur

  bron: Het Financieele Dagblad | datum: 07-02-2015

  Hoewel de hypotheekrentes nog nooit zo laag geweest zijn, klagen diverse huizenbezitters over de hoge rente. Zij betalen te veel, zo is de teneur. Wat zijn de alternatieven?

  De hypotheekrente daalt. Nog steeds. Rondom de jaarwisseling was het even rustig met de renteberichten, maar daarna hebben diverse financiële instellingen de trend van de afgelopen jaren voortgezet. In kleine stapjes wordt de hypotheekrente verlaagd.


  volledige artikel »
 • Duitse bank begint met goedkope hypotheken in Nederland

  bron: de Stentor | datum: 31-01-2015

  UTRECHT - Er moet meer concurrentie komen op de hypotheekmarkt, klaagde de Vereniging Eigen Huis deze week nog. De vereniging wordt nu op zijn wenken bediend: de Volksbank Westmünsterland gaat in Nederland goedkope Duitse hypotheken verkopen.

  De Volksbank Westmünsterland ruikt kansen, omdat de hypotheekrente in Duitsland lager is dan in Nederland. De bank trekt 20 miljoen euro uit om in Nederland actief te worden, evenveel als de Volksbank Emmerich-Rees, die al 3 jaar in Nederland bezig is. "We starten langzaam en verstandig, maar het wordt vanzelf meer," zegt Wolfgang Baecker, bestuursvoorzitter van de Volksbank Westmünsterland.


  volledige artikel »
 • Meer Nederlanders kunnen aan Duitse hypotheek

  bron: Consumentenbond | datum: 29-01-2015

  Meer Nederlandse huizenkopers kunnen profiteren van de zeer lage rente op een Duitse hypotheek. De VR-Bank Westmünsterland stelt de komende periode €20 miljoen per jaar (en ten minste €200 miljoen totaal) beschikbaar voor hypotheekleningen in ons land.

  Daarmee volgt de VR-Bank het voorbeeld van de Volksbank Emmerich-Rees, die sinds 2011 ook jaarlijks zo'n €20 miljoen vrijmaakt voor Nederlandse huizenkopers. Beide Duitse banken doen dat via het in Utrecht gevestigdeSmarfee.nl, dat de hypotheken op zijn beurt aanbiedt via een tiental tussenpersonen verspreid over ons land.


  volledige artikel »
 • Vereniging Eigen Huis: Duitse Hypotheek

  bron: Vereniging Eigen Huis | datum: 01-10-2013

  In Duitsland zijn de rentetarieven voor hypotheken lager dan in Nederland. Daar staat tegenover dat Duitse banken strenger zijn. Zij financieren meestal niet meer dan 70 procent van de woningwaarde.

  In Nederland wordt nog steeds tot 105 procent van de woningwaarde gefinancierd. Veel Nederlanders die in Duitsland een hypotheek willen afsluiten, lopen vast op de eis om 30 procent eigen geld mee te nemen. Daar komen nog kosten bij, zoals overdrachtsbelasting, makelaars-, notaris-, advies- en bemiddelingskosten. 

  Waar te vinden? 

  Wie voor een Nederlandse woning een Duitse hypotheek wil afsluiten, kan bijvoorbeeld zoeken via Smartfee. In de grensstreek is het vaak ook niet zo moeilijk om net over de grens een geschikte bank te vinden.


  volledige artikel »
 • Hypotheek bij de oosterburen

  bron: BN De Stem | datum: 11-10-2012

  Een hypotheek afsluiten bij een Duitse bank is een stuk voordeliger dan lenen in eigen land. Maar de voorwaarden zijn wel veel strenger. De rente op een Duitse hypotheek ligt gemiddeld tussen de 1 en 2 procent lager dan in Nederland. Shoppen over de grens voor een hypotheek loont, ook als je de eigenaar bent van een tweekapper in Waddinxveen. En, heel belangrijk, de hypotheekrente is gewoon aftrekbaar.Tot een jaar geleden was voordelig lenen bij de buren voorbehouden aan Nederlanders uit de grensstreek. Duitse banken willen het onderpand namelijk kennen en dat is knap lastig bij een huis dat 100 kilometer verderop staat. Sinds 1 oktober 2011 biedt adviesbureau Smartfee.nl uit Utrecht in samenwerking met de Volksbank Emmerich-Rees Duitse hypotheken aan voor de hele Nederlandse markt. De kans bestaat dat meer Duitse banken over de brug komen. 


  volledige artikel »
 • Hypotheek in Duitsland

  bron: De Telegraaf | datum: 10-09-2012

  AMSTERDAM - Onze jongste Geldgids heeft eens goed naar Duitse hypotheken gekeken en de conclusie luidt zonneklaar: oerdegelijk en veel goedkoper!

  Dat zit 'm natuurlijk in de rente: die ligt 1 à 2 procent lager dan bij Nederlandse banken. Bij een hypotheek van pakweg 250.000 euro betekent dat 2.500 tot 5.000 euro minder rentelasten per jaar.


  volledige artikel »
 • Duitse Volksbank-hypotheek ook via De Hypotheker

  bron: Amweb | datum: 17-08-2012

  De Volksbank is sinds vorig jaar actief op de Nederlandse markt via Smartfee.nl. Volgens Hypotheker-directeur Bas Millenaar (links) zijn de rentetarieven tot 0,45% lager dan bj andere aanbieders. "Daarnaast past een annuïteitenhypotheek bij de toenemende belangstelling voor traditionele aflosvormen."


  volledige artikel »
 • Duitse bank wil meer hypotheken in Nederland verkopen

  bron: Consumentenbond | datum: 10-07-2012

  De Volksbank maakte eind vorig jaar €25 miljoen beschikbaar, om als eerste Duitse bank de strijd aan te gaan op de Nederlandse hypotheekmarkt. Naar schatting kwam dat neer op slechts zo'n 70 woningen.

  Maar inmiddels acht de Volksbank de tijd rijp voor een verruiming van dit budget, aldus Corné Leenaars, mede-directeur van Smartfee, dat de Duitse hypotheken in ons land aan de man brengt. Duitse hypotheken zijn interessant vanwege de lage rente, maar kennen ook strenge voorwaarden. Zo financiert de Volksbank Emmerich-Rees niet meer dan circa 72% van de waarde van een woning.
  In het september-nummer van de Geldgids lees je meer over Duitse hypotheken.


  volledige artikel »
 • Duitse Volksbank Hypotheek: eerste indruk

  bron: Consumentenbond | datum: 30-09-2011

  Een Duitse bank biedt vanaf 1 oktober hypotheken aan voor alle Nederlandse huizenkopers. De rente is lager dan de rente die Nederlandse banken vragen en dus aantrekkelijk. Maar de Volksbank stelt strenge voorwaarden.


  volledige artikel »