Verzekeringen

Verzekeringen

Met een verzekering, of ook wel assurantie genoemd, kunt u het financieel risico dat u loopt bij het afsluiten van een financieel product (gedeeltelijk) afkopen. Want u commiteert zich bij een hypotheek vaak aan een groot bedrag. En kunt u de maandelijkse kosten wel blijven betalen als er iets verandert in uw persoonlijke situatie. Daar wilt u wel van verzekerd zijn. Dat kan met de woonlastenverzekering. Maar het kan ook zijn dat er iets gebeurt met u of uw partner en ook dan wilt u graag dat u of uw partner kan blijven wonen. Neem voor meer informatie over de verzekeringen contact met ons op.

De Woonlasten verzekering

Kun je de maandelijkse kosten om te wonen wel blijven betalen als er iets gebeurt met je baan of met je gezondheid? Het zal je maar gebeuren dat het inkomen daalt en de lasten hetzelfde blijven. Dan ontstaat er maandelijks een tekort en dat gaat weer ten koste van je woon- en leefplezier. Een woonlastenverzekering is hiervoor de oplossing. De financieel adviseur van Smartfee.nl informeert je graag uitgebreider.

De Overlijdensrisico- verzekering

Een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering die alleen een bedrag uitkeert bij overlijden van de verzekerde vóór de einddatum. De uitvaartverzekering is ook een vorm van een overlijdensrisicoverzekering. In beide gevallen is sprake van een zuivere risicoverzekering waarbij je periodiek een bedrag aan premie betaalt. Er is nog een aantal variaties aan te brengen in een overlijdensrisicoverzekering.

Uw verzekeringen via Smartfee

Deze verzekeringen geven u rust en zo kunt u met volle teugen van uw nieuwe huis genieten. En dan kunt u dat ook blijven doen als het leven tegen zit door bijvoorbeeld werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Hopelijk nooit nodig, maar wel zo fijn om hiervan verzekerd te zijn. En die rust wilt u ook voor uw naasten. Dus ook als er iets met u of uw partner gebeurt wilt u dat blijven wonen waar u woont geen onzekerheid vormt.