Vacature Allround Medewerker

Vacature Allround Medewerker Smartfee

Smartfee is een onafhankelijk financieel & hypotheekadvieskantoor. In 2011 introduceerde Smartfee als eerste en als enige de hypotheekproducten van de Duitse Volksbank Hypotheek . Daarnaast biedt Smartfee nagenoeg alle Nederlandse hypotheekaanbieders aan. Doelstelling is om de klant altijd een op maat gesneden advies te geven. Creatief en persoonlijk maatwerk. Om dit te kunnen blijven doen zoekt Smartfee uitbreiding in de ondersteuning op ons kantoor in Breukelen.

Wij zoeken een:

Enthousiaste, flexibele en accurate allround medewerker met kennis van hypotheken (24-32 uur)

Smartfee biedt een afwisselende functie binnen een gezellig team en in een informele, internationale werkomgeving waar jouw inzet ontzettend wordt gewaardeerd. Als teamlid is er alle ruimte voor jouw inbreng. Je bent betrokken bij het aannemen, afhandelen en begeleiden van de aanvragen. Je wordt hierin begeleid en er zijn doorgroeimogelijkheden.

Wij zoeken een flexibele team-player met een afgeronde mbo- of hbo-opleiding, in het bezit van WFT. Ervaring in een soortgelijke functie is een pre. Je bent accuraat, flexibel, klantvriendelijk, servicegericht en stressbestendig. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, in het Nederlands, Engels en bij voorkeur in het Duits. Je bent enthousiast, proactief en pakt graag de telefoon op.

Wij zijn op zoek naar een allround medewerker voor 24-32 uur per week. Werktijden in overleg.

Interesse? Stuur dan je CV en motivatie aan info@smartfee.nl Wil je meer informatie, bel dan naar 030- 267 6382 en vraag naar Corné Leenaars.