Over Smartfee

Creatief, persoonlijk maatwerk, daar staan wij voor. Altijd de beste financiële oplossing zoeken voor u. Daarbij willen wij u geheel ontzorgen, uw geldzaken moeten nu eenmaal goed geregeld zijn. En dat tegen een vast tarief, eerlijk en transparant.
Over Smartfee

Al 25 jaar is Corné Leenaars actief in de financiële wereld. Hij heeft ervaring in de bankwereld, bij mid-office organisaties en bij makelaars. Hij heeft zich verder gespecialiseerd in hypotheken. Er is geen hypotheekproduct dat Corné niet kent en via Smartfee kan hij de gewenste hypotheek ook bij alle partijen onderbrengen. Waaronder bij de DUITSE Volksbank. Smartfee is onafhankelijk en zal altijd kiezen voor de beste oplossing voor u als klant. Persoonlijk financieel advies op maat.

Wie zijn wij

Corné Leenaars, erkend hypotheek en financieel adviseur, is sinds 1994 actief op het gebied van financiële diensten en heeft zich gespecialiseerd in hypotheken.

Waarom Smartfee

Smartfee is een onafhankelijk financieel & hypotheekadvieskantoor. In 2011 introduceerde Smartfee als eerste en als enige de hypotheekproducten van de Duitse Volksbank Hypotheek.

Partners

Naast een groot aantal hypotheekverstrekkers heeft Smartfee een uitgebreid netwerk in de financiële en aanverwante wereld. U vindt ze op deze pagina.