Waarom Smartfee

Waarom Hypotheekadvies via Smartfee?

Smartfee is een onafhankelijk financieel & hypotheekadvieskantoor. In 2011 introduceerde Smartfee als eerste en als enige de hypotheekproducten van de Duitse Volksbank Hypotheek met lage hypotheekrente. Samen met de Volksbank Emmerich Rees en de VR-Bank Westmünsterland bieden wij deze aantrekkelijke hypotheek aan de Nederlandse consument aan. Daarnaast biedt Smartfee nagenoeg alle Nederlandse hypotheekaanbieders aan. Zo kunnen wij u altijd een op maat gesneden hypotheekadvies geven. Creatief en persoonlijk maatwerk. Smartfee biedt hypotheken en hypotheek gerelateerde producten voor iedereen. Of u nu een gezin heeft, alleenstaand bent, een starter, een Expat, een senioor of een oversluiter, er is voor u altijd een hypotheekadvies op maat.

Erkend financieel adviesbureau

Er zijn veel verschillende soorten hypotheken. Er is een hypotheek voor iedereen. Smartfee is ook gespecialiseerd in hypotheken voor Expats. En biedt ook een overlijdensrisicoverzekering. Daarnaast kunnen wij u begeleiden met een taxatie-aanvraag. En kunnen wij bij een woonlastenverzekering adviseren, dat ontzorgd! Wilt u meer weten over sparen en beleggen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Smartfee is een erkend financieel adviesbureau en beschikt over alle juist vergunningen. Velen gingen u al voor. Betrouwbaar en deskundig. Wij werken integer en transparant.

Eerlijk en transparant hypotheekadvies

Smartfee is een no nonsens bedrijf en werkt eerlijk en transparant. Met inmiddels 25 jaar ervaring als hypotheekadviseur weet Corné waar hij het beste product kan kiezen, passend bij ieders persoonlijke situatie. Als erkend financieel adviseur kijkt hij niet alleen naar het hypotheek product maar naar het gehele plaatje. Dus niet alleen een advies over hypotheken maar ook over alle andere aanverwante zaken die invloed hebben op de financiële situatie in zijn geheel. De drempel om dit zelf te ondervinden is laag, een eerste adviesgesprek is altijd gratis.

Uw adviseur woont en werkt om de hoek

Al meer dan 23 jaar woon ik in de prachtige Stichtse Vecht. En sinds januari 2019 mag ik mijzelf ook gelukkig prijzen met het houden van kantoor in een prachtig pand op 150 meter van mijn huis. Zo kan ik mij hypotheekadviseur Stichtse Vecht of wel hypotheekadviseur Breukelen noemen. Hier is ook ooit mijn start in de financiële dienstverlening gestart toen ik hypotheekadviseur in Kockengen was bij de plaatselijke Rabobank. En die verbondenheid met de plaatselijke kern is gebleven. Niet dat ik daarbuiten geen advies geef, zeker niet. Ik kan voor iedereen een passende hypotheek vinden en heb daarbij zelfs (als eerste in Nederland) een aanstelling bij de Duitse Volksbank. Dus vind ik altijd de beste hypotheek. Wel vind ik het een absoluut voordeel dat ik hypotheekadviseur in Breukelen ben. Ik ken de Stichtse Vecht op mijn duimpje en weet ook bij welke lokale ondernemers ik terecht kan voor aanvullende diensten. Zoals een verzekering. Richard van Schaijk, eigenaar van Leeuwenhart verzekeringen risicobeheer en verzekeringen. Richard zit bij mij in het pand en zo kunnen we een nog completer advies geven. Mijn naaste collega Nina, die ook erkend financieel adviseur is komt uit Maarssen en deze hypotheekadviseur uit Maarssen wil u ook graag helpen een goed advies samen te stellen.


Corné Leenaars

Corné Leenaars
Directeur / Erkend Hypotheek & Financieel Adviseur

Nina

Nina Vertkas
Erkend Hypotheek & Financieel Adviseur