Wie zijn wij

Header smarfee

Corné Leenaars, erkend hypotheekadviseur en erkend financieel adviseur, is sinds 1994 actief op het gebied van financiële diensten en heeft zich gespecialiseerd in hypotheken. In zijn advies over hypotheken bespreekt hij altijd alle mogelijkheden. Goed luisteren naar de persoonlijke wensen en daarbij de beste financiële oplossing zoeken. Dat is zijn uitdaging. Op een creatieve manier betrouwbaar en deskundig maatwerk leveren, dat is zijn passie. Zorgen dat uw geldzaken goed geregeld zijn tegen een vast tarief. Corné werkt samen met alle belangrijke partijen maar hij blijft uw aanspreekpersoon. Centraal geregeld, dat is wel zo vertrouwd. Neem gerust contact op om een afspraak te maken. De koffie staat klaar!

Het Team van Smartfee

Corné

Corné
Directeur / Erkend Hypotheek & Financieel Adviseur

Ik ben gelijk vanuit de schoolbanken de financiële wereld ingerold en heb mij zo al meer dan 30 jaar kunnen specialiseren in de financiële dienstverlening. Al die jaren heb ik de praktijk ondersteund met verder leren om zo altijd up to date en het beste advies te kunnen geven. Sinds 2014 ben ik zelfstandig ondernemer en dat past heel goed bij mij. Ik wil altijd het beste voor mijn klanten en op deze manier ben ik op geen enkele manier gebonden en kan ik een onafhankelijk advies geven.

Ik ben vader van drie prachtige pubers, twee zonen en een dochter en al weer meer dan 25 jaar getrouwd. De balans tussen wonen en werken is perfect, want daar zit maar 150 meter tussen. Ik loop graag hard, ik tennis en kijk ook graag naar sport, vooral dat van mijn kinderen. Ik ga graag naar een concert, denk daarbij aan AC/DC of Metallica, een voorstelling in het theater of drink wat met vrienden in de kroeg. Op vakanties geniet ik nog meer van mijn gezin en de vaak afwisselende bestemmingen.

Nina

Nina
Erkend Hypotheek & Financieel Adviseur

Ik werk al vele jaren in de verzekeringen- en hypothekenbranche en als je er eenmaal inzit dan wil je niets anders. Het leuke hiervan is om de klanten écht goed te helpen door net dat stapje extra te doen. Daarbij is het belangrijk dat ze een advies op maat krijgen en problemen zijn alleen maar uitdagingen! Het leveren van maatwerk staat bij mij voorop. Ik geloof in samenwerken en een goede communicatie met elkaar. Elke dag met een glimlach naar je werk gaan is mijn motto.

Ik ben een trotse moeder van twee studerende zonen van 22 en 23 jaar en heb een hechte familieband. Lekker Mediterraans eten hoort daar natuurlijk bij. Mijn Tzatziki is beroemd onder vrienden en familie. Met mijn vrienden ga ik erop uit en genieten we van een heerlijk glaasje Prosecco. Mijn favoriete vakantieland is Griekenland dat is immers ook het land waar mijn ouders vandaan komen, maar ik maak ook graag uitstapjes naar andere landen. Muziek luisteren en dansen (van pop tot klassiek en van Nationaal tot Internationaal) hoort er ook bij.

Hanny

Hanny
Communicatie

Mijn specialisatie zit in de communicatie. Ik mag mij voor Smartfee bemoeien met de Social Media, de teksten op de website en zorgen dat de website goed gevonden wordt. Mijn roots liggen in de toeristische branche waarin ik ook met heel veel plezier werk. Eerlijk gezegd bestaat er geen mooiere branche in mijn ogen. Maar ik leer steeds meer dat er veel overeenkomsten zijn tussen deze branche en het toerisme. In beide is het geven van een goed advies en gevoel essentieel voor je klant.

Ik ben een trotse moeder van drie kinderen, getrouwd en ik woon alweer 23 jaar gelukkig in Breukelen. Ik werk bij het allerleukste bedrijf in de toeristische branche, Target Travel Marketing en reizen zit in mijn DNA. Voor het werk, maar ook voor het gezin vind ik het heerlijk te puzzelen om een leuke reis in elkaar te zetten. Ik roei en doe aan Yin Yoga. Ik doe graag vrijwilligerswerk zoals zitting in de Ouderraad en lid zijn van de Lions waar “we serve” het motto is. En dat is ook mijn motto.

Koen

Koen
Webdesign

Al vanaf de lagere school ben ik bezig met film, video en web design. Ik kan dit nu verder professionaliseren door mijn studie Image- en Media Technology aan de HKU te Utrecht. Ik zit daar nu in het tweede jaar. Een van mijn mooiste projecten tot nu toe was het ontwerp van de website van Smartfee.nl. Omdat financieel advies niet iets is wat je dagelijks krijgt is het belangrijk dat de website duidelijk en gebruiksvriendelijk is. Sinds januari werk ik naast mijn studie als zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf voor webdesign en marketing, RADL.design.

Ik ben een gedreven student en heb sinds ruim een half jaar de mooiste en liefste vriendin die je maar voor kan stellen. Ik reis graag, zelfs ook nog met mijn ouders omdat ze altijd leuke bestemmingen uitkiezen. Dit jaar staan Griekenland en New York op de planning. Ik heb een zusje en een broertje met wie ik goed kan opschieten. Mijn hobby’s zijn gamen, zelf computers bouwen, de sportschool, concerten bezoeken en muziek luisteren. WooHah is mijn favoriete festival.

Elena

Elena
Junior Financieel Adviseur

Ik heb recentelijk mijn eerste stappen in de financiële sector gezet. Eigenlijk was het een impulsief besluit, maar het is wel een sector die me enorm aanspreekt. Zo werk ik bij Smartfee als junior financieel adviseur, waar ik in mijn leren en groeien begeleid word door Corné en Nina. Ook Hanny helpt mij met de sociale media zijde, een onderdeel van de werkzaamheden bij Smartfee waar ik me ook graag bij aansluit. De uitdaging in het vak is uiteraard om dingen goed uit te zoeken, wat ik dus enorm interessant vind. Daarom vind ik het dus ook enorm fijn me bij het team aan te kunnen sluiten!

Naast werken en studeren vind ik het altijd lachen om met vrienden naar de bioscoop te gaan, een hapje te gaan eten, of samen wat games te spelen. Relaxen is immers even belangrijk.

Hugo

Hugo
Hypotheekadviseur

Ik werk al een leven-lang in de financiële dienstverlening als adviseur op het gebied van hypotheken, vermogensbeheer en financieringen. Door mijn persoonlijke benadering, waarbij goed luisteren en de juiste vragen stellen de behoeften en wensen van klanten helder in beeld brengen, kan ik een op maat gesneden advies geven. Mijn en onze onafhankelijkheid maakt het dat wij een voor de klant een zo passend mogelijk aanbod tegen gunstige voorwaarden kunnen doen. Met mijn kennis en ervaring kan ik een bijdrage leveren aan de groei van het vermogen van mijn klanten.

Ik ben vader van 2 studerende dames en een puber zoon. Ik woon al 22 jaar samen met Annemieke. Begonnen in Amsterdam en recentelijk verkast naar het landelijke Kockengen. Waar ik graag door de weilanden mag wandelen. Ik ga graag op vakantie met de familie of uit eten met vrienden. In de keuken kom je mij vaak tegen, want koken is een van mijn passies, naast lezen en reizen.