Persoonlijk financieel advies op maat

Hypotheken | Verzekeringen | Sparen en beleggen
Hypotheken Smartfee

Een financieel advies is vaak gekoppeld aan belangrijke momenten in iemands leven. Een nieuw huis, een verbouwing, een pensioen of een scheiding. Daarom is het belangrijk dat dit advies goed, betrouwbaar en professioneel is.

Smartfee zorgt ervoor dat geldzaken goed geregeld zijn. En beseft hierbij heel goed dat het altijd om maatwerk gaat. Daarom is het fijn dat Smartfee niet alleen, als eerste en exclusief in Nederland, de producten van de Duitse Volksbank Hypotheek aanbiedt, maar ook zakendoet met nagenoeg alle geldverstrekkers in Nederland. Zo kunnen wij altijd een op maat gesneden hypotheekadvies aanbieden. Daarnaast biedt Smartfee hypotheek- gerelateerde producten zoals verzekeringen en mediation aan en werkt daarvoor samen met betrouwbare partijen die bekend zijn met wat er speelt in de regio. Zo ook met de plaatselijke makelaar Lyanne Metz. Deze kennis van de plaatselijke markt is van grote toegevoegde waarde.

Corné Leenaars, erkend hypotheek en financieel adviseur en eigenaar van Smartfee.nl zit sinds 1994 in het vak en heeft met zijn, nog steeds groeiende, team een kantoor in Breukelen. Nadat kantoren van de ING, ABN AMRO en de Rabobank hier verdwenen zijn, heeft het kantoor op de van Nijenrodestraat 154a alleen maar meerwaarde gekregen. De verbondenheid met de plaatselijke kern is groot en Smartfee kan daardoor snel en pro-actief werken en inspelen op de laatste ontwikkelingen.

Voor iedereen

Smartfee biedt hypotheken en hypotheek gerelateerde producten aan voor iedereen. Of u nu een gezin heeft, alleenstaand bent, een starter, een Expat, gepensioneerd, u wilt verduurzamen, sparen, beleggen of uw hypotheek oversluiten, er is altijd een advies op maat voor u.

Binnen Smartfee is kennis over alle vormen van hypotheken en kunnen wij kijken wat het beste bij uw situatie en levensfase past. Daarnaast biedt Smartfee alle hypotheek gerelateerde producten waaronder verzekeringen, zoals een overlijdensrisicoverzekering of een woonlastenverzekering, taxaties, kredieten en persoonlijke leningen.

Betrouwbare partners

Smartfee werkt samen met een groot aantal betrouwbare partners zodat het advies altijd goed en compleet is. Smartfee heeft contracten met nagenoeg alle Banken en  geldverstrekkers en voor een consumptief krediet kunt u ook bij ons terecht.

Kennis van zaken, kennis van de markt

De betrokkenheid bij de regio, gecombineerd met een brede kennis van alle mogelijkheden, wetten, regels en producten maken dat er altijd een creatieve oplossing op maat is. Uit alle financiële diensten kan Smartfee precies die mix samenstellen die bij uw persoonlijk profiel en levenssituatie past. En dat bespreken we graag in een persoonlijk gesprek, waarin alle mogelijkheden besproken worden en we samen bepalen wat het beste past. Wij ontzorgen graag en zorgen er graag voor dat uw geldzaken goed geregeld zijn!

Corne Lopend

Smartfee staat voor:

Creatief, persoonlijk maatwerk tegen een vast tarief. Afspraak is afspraak, wij werken eerlijk en transparant met heldere voorwaarden. Bij een adviestraject is er altijd de keuze tussen een vaste fee of een vast uurtarief. Uw geldzaken zijn bij ons goed geregeld. Meer weten? Een eerste oriënterend gesprek is altijd gratis. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.