Duitse VOLKSBANK Hypotheek

Duitse Volksbank Hypotheek Duitse Bank

Smartfee is een erkend adviseur van Volksbank Emmerich-Rees eG en VR-Bank Westmünsterland eG. Wij zijn uiteraard op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en helpen u graag verder.

Smartfee.nl werkt samen met de Volksbank Emmerich Rees en de VR-Bank Westmünsterland eG en biedt de Duitse Volksbank Hypotheek in heel Nederland aan. Dit doet Smartfee al sinds 2011 en heeft daarom heel veel ervaring in het aanvragen van specifiek deze hypotheek. Een Duitse Volksbank Hypotheek kan heel interessant zijn, ook als u niet dichtbij de grens woont. De Duitse Volksbank Hypotheek is voor iedereen in Nederland bereikbaar. De voordelen zijn heel duidelijk, de Duitse Volksbank Hypotheek biedt een zeer aantrekkelijke rente. Maar daar staan ook wat voorwaarden tegenover. Zo kan je niet het volledige bedrag financieren en is het dus wat minder geschikt voor starters. Voor oversluiters kan de hypotheek van de Volksbank in Duitsland veel voordeel opleveren. En alles is duidelijk, u weet waar u aan toe bent. Aflossingsvrij kan niet, maar dat betekent ook dat u duidelijk werkt naar het aflossen van uw hypotheekschuld.

Nu ook bij Smartfee:

DE VERHUURDERSHYPOTHEEK

De verhuurdershypotheek, ook wel vastgoedhypotheek of beleggershypotheek genoemd, is een financieel product voor mensen die een woning willen financieren die ze later ter verhuur aanbieden.

De belangrijkste kenmerken van de Duitse Volksbank Hypotheek

  • Twee rente periodes: 5 jaar vast en 10 jaar vast.
  • Hypotheken van 75.000 tot 500.000 Euro (meer dan 500.000 Euro op voorleg basis).
  • Aflossen in 30 jaar door middel van annuïteiten hypotheek.
  • Hypotheek tot maximaal 75% van de marktwaarde.
  • Verkrijgbaar voor alle 1e eigen woningen in Nederland.
  • Financiering op basis van loondienst inkomen (vast contract) of pensioen inkomen.
  • Huurinkomsten uit reguliere verhuurpanden in combinatie met loondienst of pensioen
  • Boetevrij aflossen: 10 procent van de oorspronkelijke hoofdsom per kalenderjaar
  • Inkomen vanuit buiten EU geen bezwaar

Maak een afspraak! Ook wanneer u niet aan de eisen van de Volksbank voldoet kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Het is belangrijk om te realiseren dat je een hypotheek aangaat met een Duitse bank. Dit betekent dat er een aantal verschillen zijn met Nederlandse hypotheekverstrekkers. De Volksbank verstrekt bijvoorbeeld alleen offertes wanneer zij alle relevante stukken ontvangen hebben. Op deze manier kan de Volksbank jou de beste en meest passende offerte aanbieden. Het acceptatieproces verloopt bij de Volksbank dus anders dan je tot nu toe misschien gewend bent bij een hypotheek. Hierdoor weet je direct of je er voor in aanmerking komt! Geïnteresseerd? Bel ons of neem vrijblijvend contact op met een van onze financiële adviseurs.

Duitse VOLKSBANK Hypotheek 5 jaar rentevast

Tot 50% marktwaarde
Tot 60% marktwaarde
Tot 75% marktwaarde

2,74%

2,94%

3,03%

*opslag verhuurdershypotheek + 0,5%

(Rentetarieven per 7 juni 2022)

Duitse VOLKSBANK Hypotheek 10 jaar rentevast

Tot 50% marktwaarde
Tot 60% marktwaarde
Tot 75% marktwaarde

2,87%

2,98%

3,06%

*opslag verhuurdershypotheek + 0,5%

(Rentetarieven per 7 juni 2022)

Disclaimer: Wij zorgen ervoor dat de rentes op onze website zo betrouwbaar en actueel mogelijk zijn. Zijn de rentes toch (tijdelijk) niet juist, bijvoorbeeld door een handmatige invoerfout of als de rentetarieven wijzigen, en lijdt u daardoor schade? Dan kunt u Smartfee.nl daarvoor niet aansprakelijk stellen.