Gratis Check-Up

Gratis check-up financiën

Wat is uw financiële ruimte? Wat kunt u lenen? Smartfee biedt u een aantal handige tools waar u al een eerste berekening mee kunt maken, waarna wij u graag verder helpen met een persoonlijk financieel advies op maat. Zelf goed voorbereid een financieel gesprek aangaan voelt goed. Natuurlijk legt Smartfee het graag aan u uit, maar u wilt natuurlijk wel eerst een indicatie hebben waar u aan toe bent. Zodat u de juiste vragen kunt stellen en u echt alles te weten komt wat u wilt weten. Daarom vindt u op deze website een aantal handige tools waarmee u al een goede indicatie kunt krijgen van uw financiële ruimte. Zo kunt u een idee krijgen van wat u kunt lenen of wat u kunt besparen. Iedere situatie is uniek en daarom gaat Smartfee daarna graag met u persoonlijk in gesprek om u verder te helpen en een financieel advies op maat te geven die het beste past bij uw persoonlijke financiële mogelijkheden. Gebruik onze gratis Check-up Financiën.

Uw financiële situatie

We weten dat er diverse partijen op de markt zijn die online hypotheek advies geven en waar je zelfs online je hypotheek kan afsluiten. Hoewel wij op deze pagina’s diverse tools bieden waarmee je vast een idee kan krijgen van je financiële situatie, zijn wij er van overtuigd dat een persoonlijk financieel advies noodzakelijk is om de juiste keuze te kunnen maken. Een online financieel advies is nooit zo compleet als het persoonlijk maatwerk dat wij kunnen leveren. Daarom leggen wij u de mogelijkheden graag toe in een persoonlijk gesprek. Deze online tools zijn natuurlijk wel handig om alvast een idee te krijgen en u zo goed mogelijk voor te bereiden op het adviesgesprek.

Check up banners

Mijn maximale hypotheek

Een indicatie van uw maximale hypotheek, aankoopprijs en uw maandlasten. Wij rekenen de exacte getallen voor u uit!

Check up banners

De oversluit check

Kan mijn hypotheek goedkoper? U krijgt binnen twee minuten inzicht of er besparingen mogelijk zijn. Snel en eenvoudig.

Check up banners

Overlijdens risico

Bereken met deze tool gemakkelijk uw maandpremie bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Ook deze regelen wij voor u.

Check up banners

Spaar rendement berekenen

Hoe krijgt u het meest rendement uit uw spaargeld? Bereken het hier en laat uw spaargeld voor u werken.

Check up banners

Beleggings rendement berekenen

Met de huidige lage rentestand kan beleggen een interessante optie zijn om rendement uit uw geld te halen.

Check up banners

Van huren naar kopen: voordeliger?

Huurt u op dit moment? Kopen kan interessant zijn voor u en zelfs leiden tot lagere maandlasten.

Heeft u een idee gekregen van wat u kunt lenen en antwoord gekregen op de vraag: wat is mijn financiële ruimte? Deze Check-up van uw financiën is een goede eerste indicatie. Deze tools zijn echt bedoeld als een eerste inschatting. En zo krijgt u toch al een idee van wat u kunt besparen of anders gezegd wat uw geld uw op kan brengen. Ook voor het oversluiten van uw hypotheek kunt u bij ons terecht. Graag ga ik hierna met u persoonlijk in gesprek om uw persoonlijke omstandigheden te bespreken en zo een financieel advies op maat te geven. Een adviesgesprek is gratis en de koffie staat klaar!

Corné Leenaars

Corné Leenaars
Directeur / Erkend Hypotheek & Financieel Adviseur

Nina

Nina Vertkas
Erkend Hypotheek & Financieel Adviseur