Financiële diensten

Financiële diensten en Financieel advies

Smartfee biedt hypotheken en hypotheek gerelateerde producten voor iedereen. Of u nu een gezin heeft, alleenstaand bent, een starter, een Expat, een senioor of een oversluiter, er is voor u altijd een advies op maat. Er zijn veel verschillende soorten hypotheken. Er is een hypotheek voor iedereen. Smartfee is ook gespecialiseerd in hypotheken voor Expats. En biedt ook een overlijdensrisicoverzekering. Daarnaast kunnen wij u begeleiden met een taxatie-aanvraag. Wilt u een doorlopend krediet of een persoonlijke lening? Ook dat kan. Smartfee heeft toegang tot DEFAM, Interbank, Nationale Nederlanden kredieten, Alpha Credit Nederland, Qander, BNP en Funding Circle. Vraag gerust om meer informatie over onze Financiële diensten. Smartfee kan helpen met de aanvraag van een consumptieve financiering. Ook voor het verduurzamen van uw woning zijn er volop mogelijkheden om dit te financieren. En kunnen wij bij een woonlastenverzekering adviseren, dat ontzorgd! Wilt u meer weten over sparen en beleggen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor wie zijn onze financiële diensten?

Smartfee biedt voor iedereen de creatieve oplossing op maat. De specifieke regels die gelden voor expats, gepensioneerden of oversluiters zijn gesneden koek voor Smartfee en daarom kunnen wij een deskundig en goed advies geven aan iedereen. Uit alle financiële diensten kan Smartfee precies die mix samenstellen die bij uw persoonlijke profiel past. In een persoonlijk financieel advies laat Smartfee alle mogelijkheden zien en bepaalt samen met u wat bij u past in uw financiële en persoonlijke situatie. Maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bespreken op gebied van hypotheken, verzekeren en sparen of beleggen.

Hypotheken

De keuze in verschillende hypotheken is groot en soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Als hypotheekadviseur kijken wij graag naar de beste hypotheek die past bij uw financiële situatie. Welke actuele rente is het gunstigst en bij welke hypotheekvorm voelt u zich prettig. Bekijk meer over de hypotheekvormen en maak een afspraak met een erkend financieel adviseur.

Verzekeringen

Bij het afsluiten van een hypotheek is het vaak belangrijk om u te laten informeren over de mogelijkheden op gebied van verzekeringen. Daarbij kijken we samen naar uw persoonlijke situatie om zo de juiste verzekering af te sluiten. Wat gebeurt er bij het verlies van uw baan of bij het plotseling overlijden van uw partner. Smartfee helpt u graag bij het beantwoorden van de vragen.

Sparen en beleggen

Heeft u een vermogen op de bank en weet u niet wat u het beste met dit geld kunt doen. Smartfee adviseert u graag over de mogelijkheden. Samen kijken we naar de risico’s die sparen of beleggen met zich meebrengen. Natuurlijk altijd met de gedachte om met uw vermogen meer rendement te krijgen. Lees meer over het spaar- en beleggingsproduct en neem contact met op.