Duitse Volksbank-hypotheek ook via De Hypotheker

De Hypotheker heeft een annuïteitenhypotheek “met zeer lage rente” van de Duitse Volksbank Emmerich-Rees in het assortiment opgenomen. Voorlopig wordt het product tot eind dit jaar aangeboden bij 16 vestigingen; bij gebleken succes wordt de distributie uitgebreid naar alle vestigingen.

De Volksbank is sinds vorig jaar actief op de Nederlandse markt via Smartfee.nl. Volgens Hypotheker-directeur Bas Millenaar (links) zijn de rentetarieven tot 0,45% lager dan bj andere aanbieders. “Daarnaast past een annuïteitenhypotheek bij de toenemende belangstelling voor traditionele aflosvormen.” Klanten moeten voor het ondertekenen van de documenten overigens wel de grens over: dat kan alleen in Emmerich.

Hypotheek Duitse bank

De hypotheken die via De Hypotheker-kantoren worden gesloten, lopen via Smartfee, die als Nederlandse vertegenwoordiger de midofficeactiviteiten voor zijn rekening neemt. Smartfee werkt inmiddels met 25 kantoren samen. “We hadden voor het verstrekken van hypotheken een budget van een kleine € 30 mln; we zijn inmiddels aardig op weg naar dat bedrag”, zegt operationeel directeur Corné Leenaars.

bron: Amweb