Click en Connect

Smartfee is er voor u

Wij geven persoonlijk financieel advies op maat. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw geldzaken goed geregeld zijn. Wij kunnen de Duitse Volksbank hypotheek bieden, maar daarnaast werken wij ook samen met nagenoeg alle Nederlandse geldverstrekkers. We werken transparant, eerlijk en onafhankelijk. En we zijn van alle markten thuis en kunnen altijd een hypotheek aanbieden die bij u past. Of het nu om een startershypotheek gaat, een overwaarde hypotheek, een verhuurdershypotheek, wij geven in een gratis en vrijblijvend eerste adviesgesprek de mogelijkheden die het beste bij uw wensen en mogelijkheden passen.

Financieel advies online

U bent van harte welkom op ons kantoor in Breukelen. Nadat bijna alle banken hun bezoekersfaciliteiten hebben gesloten is het fijn te weten dat u bij ons altijd terecht kunt voor een persoonlijk advies. Maar wij kunnen u ook heel goed on-line adviseren. Een on-line adviesgesprek kan ingepland worden via de chat, via het afsprakenformulier of door ons te bellen of mailen. U kunt op talloze manieren met ons in contact komen.

Wij bellen u op de afgesproken dag en tijd via Zoom, Teams of een andere manier als u dat liever heeft. U kunt hier makkelijk op inloggen via de uitnodiging die wij u sturen. U kunt meekijken in de systemen en berekeningen en zo krijgt u online een overzicht van de mogelijkheden op maat. Een eerste oriënterend gesprek is altijd gratis. Pas daarna besluit u of u Smartfee wilt inzetten om uw hypotheek af te sluiten.

En mochten de omstandigheden er om vragen dan is zelfs on-line tekenen een optie. Alles goed en zeker geregeld vanuit uw eigen huis. Wij gaan graag voor u aan de slag! Neem gerust contact op voor meer informatie of het inplannen van een (on-line) adviesgesprek.