Click & Connect met Smartfee

Online Financieel advies

Smartfee is goed bereikbaar. Een afspraak is snel gemaakt. En dat kan op veel manieren. Wij ontvangen u graag in onze onlangs geheel nieuw ingerichte spreekkamer. Natuurlijk binnen de regels van het RIVM. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat u nu nog liever on-line afspreekt. Ook dat kan. Heel makkelijk met Click en Connect. In een persoonlijk gesprek, per telefoon, in een on-line afspraak of persoonlijk bij ons op kantoor, geven wij u graag financieel advies op maat.

Smartfee tarieven

De naam zegt het al, professioneel financieel advies tegen een “smart fee”. Transparant, u weet vooraf duidelijk waar u aan toe bent en alles wordt goed gedocumenteerd. Geen verrassingen achteraf. Via onze dienstverleningsdocumenten kunt u overzichtelijk zien hoe onze tarieven zijn opgebouwd. Onze vaste tarieven zijn een projectprijs. Hierin zitten alle uren en werkzaamheden die nodig zijn om u tijdens het hele traject te begeleiden. Wilt u liever per uur betalen? Dat kan, dan is het uurtarief €125,-. Natuurlijk is het eerste adviesgesprek altijd gratis, dus dan lichten we alle mogelijkheden graag nog even toe. Maak nu een afspraak.

De verhuurdershypotheek

Naast de eigen hypotheek kan er ruimte zijn voor een ruimere financiering van een andere woning dan uw eigen woning. Dit kan met de verhuurder hypotheek. Investeren in “stenen” is immers waardevast en zeker. Dat alleen kan al een goede overweging zijn, maar de verhuurdershypotheek kan ook ingezet worden om bijvoorbeeld je studerende kind aan een woning te helpen. Smartfee biedt de verhuurdershypotheek aan in Nederland via de Duitse Volksbank en kan hierdoor 1 tot soms wel 1,5% lagere rentes bieden dan de Nederlandse partijen. Lees meer over de voorwaarden van De verhuurdershypotheek.

Wist u dat een hogere WOZ waarde kan leiden tot een lagere hypotheekrente? Meer weten, neem contact op met Smartfee!